TEKNOLOJİ TRANSFER OFİSİ

16.12.2019
“Konukla İletişim ve Servis Teknikleri” Temel Eğitimi

“Konukla İletişim ve Servis Teknikleri” Temel Eğitimi’ne Merkez ilçede devam edildi.

Üniversitemiz Teknoloji Transfer Ofisi, Sinop Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (SÜSEM) Sinop TSO Genç Girişimciler Kurulu ve Sinop Esnaf ve Sanatkarlar Odası ve işbirliği ile “Konukla İletişim ve Servis Teknikleri” Temel Eğitimi Sinop Belediyesi Meclis Toplantı Salonunda düzenlendi.

Gerze İlçesinde eğitime katılım sağlayan katılımcılara, Sinop Üniversitesi Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Öğretim Üyeleri Sayın Dr. Öğr. Üyesi Ali Turan BAYRAM, Sayın Dr.Öğr.Üyesi Ercan KARAÇAR ile Sayın Dr.Öğr.Üyesi Ersin ARIKAN tarafından misafir karşılama, servis hazırlama, müşteriyle iletişim ve işletmelerde dikkat edilmesi gereken hususlar hakkında bilgiler verildi.

Kalite